Termeni și condiții

   1. Clauze initiale
    a) Pentru folosirea Site-ului https://cristinadinupopa.ro, este necesar sa cititi si sa acceptati termenii si conditiile de mai jos, in continuare „Termeni si Conditii”, care au valoarea unui contract incheiat intre SC Jukava Family SRL, reprezentata de Cristina Dinu-Popa, in calitate de administrator, si orice persoana, client sau utilizator, care acceseaza magazinul virtual gazduit pe Site.
    b) Folosirea in continuare a Site-ului implica acceptarea integrala si neconditionata a acestor Termeni si Conditii. In situatia in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile, aveti obligatia sa parasiti Site-ul.
    c) Termenii si Conditiile se aplica tuturor vanzarilor de produse si servicii realizate de SC Jukava Family SRL prin intermediul magazinului virtual gazduit pe Site.
    d) Termenii si Conditiile pot fi modificate oricand de catre SC Jukava Family SRL, fara niciun anunt in acest sens. Astfel de modificari vor fi considerate ca acceptate prin simpla utilizare a Site-ului, urmand a produce efecte juridice numai in cazul contractelor viitoare, nu si in cazul contractelor deja incheiate.SC Jukava Family SRL poate în orice moment să anuleze, să șteargă, să amâne sau să întrerupă orice funcţie de pe Site, inclusiv prezentările sau descrierile oricărui produs afişat. CONŢINUTUL ACESTUI SITE POATE FI MODIFICAT ÎN ORICE MOMENT ŞI VĂ ESTE OFERIT FĂRĂ NICIO GARANŢIE EXPRESĂ SAU IMPLICITĂ.
   2. Definitii:
    Continut gratuit este continutul accesibil in mod public fara fi necesar deschiderea unui Cont pe Site.
    Continut contra plata este continutul accesibil de catre Utilizatorii care au deschis un Cont pe Site.
    Bonus reprezinta un Continut digital pe care SC Jukava Family SRL il poate oferi Clientului in mod gratuit si pe o perioada determinata la achizitia de Continut contra plata.
    Client este orice persoana care a acceptat Termenii si Conditiile, care foloseste Site-ul, incluzand accesul, navigarea sau crearea unui cont pe Site, si care a lansat o Comanda prin intermediul Magazinului, iar Comanda a fost confirmata de catre SC Jukava family SRL.
    Comanda este o forma de comunicare electronica ce intervine intre Client si SC Jukava Family SRL, prin care Clientul solicita livrarea Continutului selectat, si este de acord sa il primeasca si sa il plateasca in conditiile prevazute in acesti Termeni si Conditii; Comanda se considera efectuata dupa efectuarea platii.
    Contul este sectiunea din Site care poate fi accesata de Client prin introducerea unei adrese de e-mail si a unei parole. Contul permite Clientului transmiterea Comenzii si contine informatii despre acesta si istoricul sau in Site, facturi emise etc.
    Contract reprezinta acesti Termeni si Conditii impreuna impreuna sau in absenta unei Comenzi, confirmata de catre Cristina Dinu-Popa ca reprezentant al SC Jukava Family SRL printr-un e-mail;
    Continutul inseamana acele produse digitale si/sau servicii care pot fi, dupa caz, orice inregistrare sonora si/sau text, webinar, intalnire virtuala in orice fel de format prezentate in cadrul Magazinului.
    SC Jukava Family SRL cu sediul in Bucuresti, Str. Ienachita Vacarescu  nr. 10, et. 3, ap.7, sector 4, inregistrata la Registrul Comertului din Bucuresti, sub nr. J40/6628/2012, CUI RO 30297168, cont RO46INGB0000999903138615, deschis la ING Bank, reprezentata de dna. Cristina Dinu-Popa in calitatea de Administrator, cu adresa de e-mail cristina.dinupopa@gmail.com
    Magazinul
     este magazinul virtual gazduit pe site-ul https://cristinadinupopa.ro, proprietatea SC Jukava Family SRLsi care permite vizitarea si achizitionarea versiunilor digitale ale Continutului;
    Produse si Servicii inseamna produsele digitale, serviciile si/sau Continutul, mentionate in Comanda si care urmeaza a fi furnizate Clientului in conditiile stipulate in Contract;
    Site este site-ul web avand adresa https://cristinadinupopa.ro, proprietatea SC Jukava Family SRL, prin intermediul caruia SC Jukava Family SRL pune la dispozitia Clientilor si/sau Utilizatorilor informatii in legatura cu produsele si serviciile oferite;
    Utilizator este orice persoana care a acceptat Termenii si Conditiile prin folosirea Site-ului, incluzand accesul, navigarea sau crearea unui cont pe Site.
   3. Acord privind comunicarea prin mijloace electronice
    Prin acceptarea acestor Termeni si Conditii, va exprimati consimtamantul cu privire la faptul ca orice comunicare in legatura cu incheierea, executarea sau incetarea Contractului va fi transmisa in mod electronic.
   4. Lansarea si confirmarea Comenzii
    a) Prin completarea si finalizarea unei Comenzi pentru achizitionarea de Continut, Clientul accepta oferta SC Jukava Family SRL cu privire la Continut. Momentul incheierii Contractului este acela cand SC Jukava Family SRL transmite catre Client o confirmare a acceptarii Comenzii prin intermediul postei electronice fara a fi necesara nicio alta confirmare de primire din partea Clientului.
    b) O Comanda neconfirmata de SC Jukava Family SRL conform celor de mai sus, nu are valoarea unui Contract intre SC Jukava Family SRL si Client.
   5. Dreptul de proprietate intelectuala
    a) SC Jukava Family SRL este titularul exclusiv al drepturilor de proprietate intelectuala asupra Magazinului  si Continutului incarcate pe Site. Drepturile care va sunt acordate sunt numai drepturi de utilizare neexclusive si netransmisibile.
    b) Continutul este proprietatea exclusiva a SC Jukava Family SRL, iar utilizarea sa de Client este supusa acestor Termeni si Conditii. Clientul se obliga sa respecte drepturile de proprietate intelectuala ale SC Jukava Family SRL asupra Continutului. Cu exceptia drepturilor acordate potrivit paragrafului de mai jos, Clientului nu ii este permis sa copieze, sa distribuie, sa publice, sa transmita, sa transfere, sa vanda, sa difuzeze, sa inchirieze, sa imprumute, sa modifice, sa adapteze, sa editeze sau sa sub-licentieze in niciu fel Continutul. Clientului nu ii este acordat niciun drept de utilizare in scopuri publicitare a Continutului.
    c) SC Jukava Family SRL acorda Clientului, in schimbul platii Pretului de catre acesta din urma, un drept de utilizare neexclusiv si netransmisibil asupra Continutului selectat de Client, pe o perioada determinata, asa cum este specificat in Continutul cumparat. Dreptul de utilizare este numai pentru uzul personal al Clientului, fiind exclusa orice utilizare comerciala.
   6. Pret. Facturare
    a) Pretul corespunzator Continutului achizitionat este cel specificat pe Site si evidentiat in Comanda finalizata de Client si confirmata de SC Jukava Family SRL
    b) Pretul Continutului se achita  in lei (RON), anterior utilizarii acestuia. SC Jukava Family SRL isi rezerva dreptul de a anula orice Comanda si Contract atunci cand pretul Continutului a fost eronat afisat in Site, inclusiv dintr-o eroare tehnica.
    c) SC Jukava Family SRL va emite catre Client o factura pentru Continutul comandat, pe baza datelor de facturare ale Clientului pe care acesta le-a pus la dispozitia SC Jukava Family SRL in prealabil, prin formularul de comanda.
   7. Modalitati de plata
    Modalitatile de plata a Continutului sunt urmatoarele:
    Plata prin Mobilpay: In cazul platii prin procesatorul Mobilpay, Clientul introduce in aplicatie datele de identificare ale cardului cu care va efectua plata, din contul de card al Clientului urmand a fi debitata suma necesara platii Continutului.
   8. Dreptul de retragere
    a) In cazul in care Clientul este nemultumit de produs sau acesta este neconform, Clientul va beneficia de returnarea banilor prin procesatorul de plati sau direct prin virament bancar, in termenul legal de 3 zile de la permiterea accesului la Continut, daca face o cerere expresa scrisa catre adresa de email:cristina.dinupopa@gmail.com.
    b) Daca termenul de 3 de zile este depasit, se considera GARANTIA expirata si FURNIZORUL nu este obligat sa returneze banii.
   9. Raspundere
    SC Jukava Family SRL nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru prejudicii si, in cea mai mare masura permisa de legea din Romania, raspunde doar pentru prejudiciile directe, cauzate din neglijenta grava sau fapta intentionata a SC Jukava Family SRL, reprezentantilor sau angajatilor acesteia. Cel mult, in situatia in care raspunderea SC Jukava Family SRL este stabilita printr-o hotarare judecatoreasca, aceasta va rapunde numai in limita pretului platit pentru achizitia Continutului la care se refera reclamatia Clientului.
    Sc Jukava Family SRL nu este responsabila pentru eventuale intreruperi temporare ale site-ului sau atacuri virtuale/virusari.
    SC Jukava Family SRL nu are nicio responsabilitate fata de Client cu privire la Continutul pe care acesta l-ar considera ca ofensator sau inoportun, nici in legatura cu caracterul adecvat al informatiilor aflate din Continut pentru orice scop, sau cu modul in care Clientul alege sa foloseasca aceste informatii in viata si relatiile lui personale.  SC Jukava Family SRL nu este reponsabilia pentru activitatea tertilor necesari pentru vizualizarea sau accesarea continutului, respectiv Facebook, Youtube si Whatsapp.
   10. Raspunderea utilizatorilor
    Utilizatorii se obligă să nu utilizeze Site-ul în scopuri ilicite sau în vederea transmiterii în orice mod de mesaje cu conţinut ilegal, defăimător, obscen, rasist, xenofob, care conţinviruşi informatici sau alte tipuri de coduri şi programe similare sau care încalcă drepturi de proprietate intelectuală ale terţilor, secrete comerciale, obligaţii de confidenţialitate, brevete, etc. Mai mult, Utilizatorii îşi asumă în mod expres răspunderea pentru consecinţeleacţiunilor întreprinse în timpul folosirii Site-ului şiînţeleg faptul că SC Jukava Family SRL nu va putea fi ţinut răspunzător pentru faptele sau acţiunile acestora.
   11. Forta majora
    Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Prin forta majora se intelege orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil, intervenit dupa intrarea in vigoare a contractului si care impiedica executarea partiala sau integrala a obligatiilor asumate de parti.
   12. Contul
    a) In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale Site-ului este necesara crearea unui cont personal („Contul”). Prin utilizarea Site-ului, Clientul isi asuma integral responsabilitatea pentru toate informtiile furnizate si activitatile realizate prin intermediul Contului pe care il deschide pe Site. In consecinta, Clientul este singurul responsabil de asigurarea securitatii parolei Contului si a altor date de acces.
    b) In cazul in care securitatea Contului detinut este compromisa, este necesar sa fie anuntata imediat SC Jukava Family SRL, in calitate de administrator al Site-ului. SC Jukava Family SRL nu poate fi facuta responsabila pentru daunele cauzate Clientilor / oricaror terti prin utilizarea neautorizata a Contului.
    c) Clientul va putea vizualiza continutul in contul creat automat dupa plasarea comenzii, dintr-o pagina vizibila doar clientilor, la momentul postarii continutului video; clientii vor primi notificare prin email cand continutul devine accesibil . Dreptul de vizualizare este pentru o perioada limitata la 5 zile, puse sub legea copyrightului, mentionata in acest Contract.
   13. Cookie-uri
    Cookie-urile sunt fișiere de mici dimensiuni plasate pe hard disk-ul dispozitivului utilizat la accesarea Site-ului cu scopul îndeplinirii funcțiilor sale. Astfel, acestea vor fi folosite pentru a reține răspunsurile întrebărilor,filtrele, sugestiile salvate, precum și alte setări care țin de sesiunea de lucru curentă.Cookie-urile nu sunt periculoase pentru utilizatori și nu pot conține viruși sau alte programe care sădaunezeîn vreun fel. Cookie-urile pot fi oricând șterse de utilizatori prin intermediul funcțiilor specifice aplicației folosite la accesarea Site-ului.
   14. Discontinuitatea serviciilor
    SC Jukava Family SRL nu răspunde pentru perioadele de indisponibilitate a Site-ului datorată întreruperii curentului electric, defectării serverului sau altor împrejurări similare care fac necesară închiderea temporară sau permanentă a acestuia.
    Mai mult, SC Jukava Family SRL nu are obligaţia de a notifica prealabil Utilizatorii cu privire la producerea unei astfel de întreruperi a funcţionării Site-ului.
   15. Politica de confidentialitate – GDPR
    a) In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, precum si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC Jukava Family SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Clienti.
    b) Prin accesarea Site-ului, Clientii isi exprima in mod expres consimtamantul ca SC Jukava Family SRL sa prelucreze, sa stocheze si sa transmita, in mod nelimitat teritorial si temporal, datele cu caracter personal furnizate de acestia, respectiv datele furnizate catre SC Jukava Family SRL atunci cand Clientul isi creaza Contul in Site si/sau transmite Comanda.
    c) Scopul colectarii datelor este: furnizarea catre Clienti a informatiilor privind situatia Contului deschis in Site si a stadiului Comenzilor acestora, comunicari comerciale si comunicari de informatii conform pachetului achizitionat de Client.
    d) Clientii beneficiaza, in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, de urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei.
    e) Prin deschiderea Contului in Site si/sau prin transmiterea Comenzii, Clientul isi exprima in mod expres consimtamantul ca SC Jukava Family SRL sa ii transmita comunicari comerciale referitoare la Continutul oferit de SC Jukava Family SRL. In cazul in care Clientul nu doreste primirea unor astfel de comunicari, acesta se poate dezabona accesand linkul cu aceasta destinatie din mesajul eletronic primit.
    f) Daca Clientul alege sa faca parte din grupul de Whatsapp sustinut de SC Jukava Family SRL prin Cristina Dinu-Popa, alaturi de alte persoane, SC Jukava Family SRL nu isi asuma confidentialitatea datelor si informatiilor furmizate de client grupului, ci doar faptul ca Jukava Family SRL nu va divulga sau transmite mai departe aceste informatii si date fara acordul Clientului.
    g) SC Jukava Family SRL nu colecteaza alte date personale decat cele furnizate de Client. In situatia in care Clientul nu doreste ca SC Jukava Family SRL sa colecteze datele personale ale acestuia, Clientul nu trebuie sa furnizeze aceste date. Clientul poate solicita SC Jukava family SRL, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, stergerea datelor personale prelucrate; stergerea datelor personale va fi insotita de stergerea Contului din Site.
   16. Siguranta datelor clientilor
    SC Jukava Family SRL stocheaza pe serverele sale exclusiv datele privind contul de acces pe site, creat in urma unei comenzi, precum si datele aferente comenzii si factura generata in urma confirmarii comenzii. In cazul platii prin intermediul cardului, datele sunt preluate direct de catre procesatorul de plati si nu sunt in niciun fel stocate pe serverele SC Jukava Family SRL.
    Formularele de comanda si de introducere ulterioara a datelor de conectare se face securizat, cu ajutorul protocolului SSL, verificabil prin consultarea adresei din browser, care trebuie sa inceapa cu sintagma „https://”.
    SC Jukava Family SRL depune diligentele necesare pentru a pastra serverele sale actualizate cu ultimele masuri de securitate, pentru a proteja in mod corespunzator datele stocate pe serverele sale.
   17. Independenta prevederilor
    În cazul în care orice prevedere cuprinsă în prezentul document este sau va fi considerată nulă sau imposibil de executat, această împrejurare nu va afecta validitatea sau caracterul executoriu al restului prevederilor.
   18. Legea aplicabila. Jurisdictia
    Contractul este incheiat in limba romana si este guvernat de si va fi interpretat conform legii romane. Partile convin ca toate neintelegerile referitoare la contract sau la interpretarea, executarea ori incetarea acestuia sa fie rezolvate pe cale amiabila. Utilizatorul va trimite un e-mail la cristina.dinupopa@gmail.com, menţionând în cuprinsul mesajului toate detaliile necesare pentru identificarea problemelor apărute. In cazul in care solutionarea nu este posibila in mod amiabil, litigiile vor fi solutionate de catre instanta judecatoreasca competenta potrivit legii.