Despre

Cristina Dinu-Popa, psihoterapeut

Cristina Dinu-Popa este psihoterapeut cu experiență de 13 ani și consultant pentru inovație în educație. Ea a dezvoltat cursul online „Cum le vorbim copiilor despre sexualitate, corp și relații?” · o experiență de o săptămâna pentru părinți.
Cristina îi însoțește pe adulți și copii în călătoria lor spre sine, printr-o relație autentică și de acceptare. Astfel, ei explorează în siguranță hățișul trăirilor, prin experiențe creative revelatoare, aducând bunăstare în viața și relațiile lor.
Lucrează, din 2007, în consiliere și în psihoterapia experiențială a unificării, centrată pe adult, cuplu, copil, familie, folosind atât modalități clasice, cât și alternative, precum dans-terapie sau art-terapie. Din 2015 este și consultant educațional pentru inovație în educație. Crede cu tărie în plantarea de semințe verzi și hrănitoare în grădina interioară a copiilor, pentru ca ele să înflorească atunci când timpul este potrivit. Cursul de sexualitate face parte din aceste semințe hrănitoare și atât de necesare pentru relații armonioase și o cunoaștere corporală care îi va însoți pe copii toată viața și va fi alături de ei atunci când vor alege sănătos.

Cursurile sporesc armonia familială și cresc relații conștiente și plăcute.
Hai la un curs sau la o ședință, să o cunoști și tu. 🙂

O mai poți asculta pe Cristina Dinu-Popa vorbind și aici